Heb je het gevoel dat je keer op keer tegen dezelfde problemen in relaties oploopt? Of heb je behoefte aan steun in je professionele bestaan? Heb je lichamelijke klachten die niet medisch te verklaren zijn? Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er uit komt? Deze en vele andere vragen kunnen aanleiding zijn om een keer te komen praten over therapie of coaching.

Ben je therapeut en wil je weer eens inspiratie opdoen in een professionele workshop? Of ben je geen therapeut en wil je toch inspiratie opdoen in een workshop? Kijk eens op de workshoppagina, er zijn workshops voor professionals, en ook voor mensen die gewoon ge├»nteresseerd zijn in allerlei aspecten van hun mens-zijn: in voelen, zich uiten, contact maken, zichzelf verkennen of misschien in het gebruik van hun stem. 

Ben je geïnteresseerd in supervisie of leertherapie? Vooral als je je wilt verdiepen in hoe lichaamsgericht werken een extra dimensie en invalshoek vormt wanneer er sprake is van shocktrauma, langdurige ontwikkelingsstress en dissociatie, heb ik je mogelijk iets te bieden.

 

 

 

 

startpagina NL                            contact 
therapie en coaching                  bibliotheek     
workshops                                    
supervisie en leertherapie
over Lidy
links en privacy